Световната звезда във фризьорството Mounir организира мастър клас в Пловдив. Това

...
Световната звезда във фризьорството Mounir организира мастър клас в Пловдив. Това
Коментари Харесай

Топ коафьорът и колорист Mounir организира мастър клас в Пловдив

Световната звезда във фризьорството Mounir организира мастър клас в Пловдив. Това заяви самия той в Инстаграм профила си, видя СКАНДАЛ. Това лято той провежда мастър клас и в Съединени американски щати.

Mounir е фризьор, роден в Бейрут, който става прочут точно с помощта на клиповете, в които демонстрира по какъв начин за негативно време могат да се реализиран невероятни прически. Напълно в крайник с настоящите трендове, а от време на време самичък задаващ такива, той ловко употребява разнообразни техники на колористика, с цел да основава идеално уравновесени омбре резултати, прелестен балеаж, както и екстравагантни сватбени прически.

Салонът му в родния Бейрут се радва на над 4 млн. фена и рейтинг 4.9 във Facebook. Всеизвестно е, че цените там не са по никакъв начин ниски, само че пък крайният резултат си коства. Mounir продължава да е същинска сензация в обществените мрежи, където е измежду най-активните фризьори, публикуващи клипчета от работата си. Видеофилмите, на които се разкрива неподправеният артистизъм на трансформациите, се радват на милиони гледания, а коафьорът показва своите творби на изкуството с един прям фасон, без непотребни превземки и трикове.

Mounir организира голям брой интернационалните обучителни курсове, на които посвещава в занаята колористи и фризьори от целия свят.

Същевременно ливанецът основава франчайз в целия свят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР